Diensten

Vertalingen Engels-Nederlands en Nederlands-Engels
Ik vertaal uw teksten vanuit het Engels naar goed leesbaar, begrijpelijk Nederlands met oog voor de doelgroep.  Zo wordt uw formele Engelse tekst in formeel Nederlands vertaald als dat de bedoeling is; het kan echter ook zijn dat uw Nederlandse klanten liever op een wat informelere manier worden aangesproken. Daar houd ik dan rekening mee.

Andersom geldt dit ook voor vertalingen vanuit het Nederlands naar het Engels. Een vlotte Nederlandse tekst kan in vertaling voor uw Britse doelgroep wat té joviaal klinken, terwijl uw Amerikaanse klanten daar misschien geen moeite mee hebben. Naast het correct vertalen van de tekst is het belangrijk om met dit soort aspecten rekening te houden.

Beëdigde vertalingen (E – N / N – E)
Normaal gesproken hoeven vertalingen niet beëdigd te worden. Dit kan echter wel nodig zijn als u bijvoorbeeld naar het buitenland gaat verhuizen of in het buitenland gaat studeren. Beëdigde vertalingen kan ik vanuit het Engels naar het Nederlands maken en andersom.

Redactie van Nederlandse teksten
Heeft u een tekst geschreven of in het Nederlands laten vertalen, maar wilt u deze nog laten controleren op spelling, grammatica en stijl? Ook dit doe ik graag voor u.